Herşey böyle başladı
2026 10. kitabı
Her Şey Böyle Başladı... Peki Ya Senin "Kayıp Zaman"ın Nerede Saklı? ​Modern dünyanın parıltılı plazaları, dev şantiyeler, bitmek bilmeyen başarı hırsları ve insanı kendi özünden uzaklaştıran o acımasız kurumsal labirentler... Hepimiz bu çarkların arasında bir yerlerde ruhumuzu, çocukluğumuzun o saf "sıfır noktasını" kaybetmiyor muyuz? ​Mühendis İsa Özinan, sıradan bir başarı hikayesi anlatmıyor bize; "Her Şey Böyle Başladı" ile adeta zindandan zirveye uzanan, sarsıcı bir manevi uyanışın belgesini sunuyor. ​Kendi içindeki "Dağ"ı inşa etmek için her şeyini kaybetmeyi göze alan bir ruhun; Irak’ın savaş kokan günlerinden Avrasya Tüneli gibi dev projelerin zehirli koridorlarına uzanan yolculuğuna tanıklık edeceksiniz. Matematiksel bir kesinlikle hayatımıza sızan rüyalar, ilahi tesadüfler -ki tesadüf diye bir şey yoktur- ve bizi biz yapan sırlar bu sayfalarda aralanıyor. ​"Benim hayatım, rüyalar ve tecellilerden ibaret." ​Ruhunu makama ve güce satmadan yükselmenin, "ölmeden önce ölmenin" ve hayatın karmaşasını bilgece bir denetimle göğüslemenin kadim sırlarını keşfetmeye hazır mısınız? ​Eğer siz de kapitalizmin çarkları arasında fıtratını korumaya çalışanlardansanız; asıl hazinenin dışarıda değil, o dondurulmuş "Kayıp Zaman"da (Lost Time) saklı olduğunu bu kitapla derinden hissedeceksiniz. ​Unutmayın; bu sayfalarda hiçbir rüya tesadüf, hiçbir çile sebepsiz değil.
Herşey Böyle Başladıİsa Özinan · Feniks Kitap · 202642 okunma