2026 22. kitabı
Artık Ana Huang okuyamıyorum. Bu biraz üzüyor ama gerçekten yazarın artık tekrara düştüğünü düşünmekteyim. Bu yüzden yazdığı karakterler bende heyecan uyandırmıyor. Oysa Twisted serisini çok severek okumuştum çünkü prensesin, siber güvenlikçinin, korumanın aşk hikayesini okutuyordu sana. Merak uyandırıyordu ama bu seride karakterler çok sıradan geliyor bana. Evet Isabella yazar olmak isteyen bir barmen. Evet Kai da şirketinin CEO'su olmak isteyen bir adam. Peki sonra? Karakterlerin hiçbir derinliği veya gizemi yok. Bu yüzden okurken de heyecanlanmadım. Kai'nin annesi, ilişkilerine karşı çıktı, ne sürpriz. Fakat sonra bir anda ilişkilerini kabulleniverdi. Yani o zaman ya yazma böyle bir şey ya da karaktere bunun için mantıklı bir sebep ver. Böyle yüzeysel anlatıldığında ben de karakterlere bağlanamıyorum ve kitap elimde sürünüyor. Genel olarak sizi heyecanlandıracak bir unsurun olmadığı, klişelerin klişe olarak kaldığı, karakter gelişiminin yeterince yaşanmadığı bir roman. 2026 okuma listenizde olsa da olur olmasa da olur diyeceğim bir kitap.
King of PrideAna Huang · Bloom Books · 2023979 okunma