Tabletten Taşan Macera // Tıfıl Dünyası Yayınları
Selam daha önce de çocuklar için @tifil.dunyasi dan dergi ve cocuk kitapları geldiğinde eğlenceli bir dergi paylaşmıştım.Bu defada çok güzel ve çocuklara güzel mesaj veren biri kitapla geldim ve oğlumla her birinde ayrı bir keyif aldık.
Gülce neredeyse tüm gününü tablette geçiren minik bir kızdır.Birgün tablette oynayamaya çalışır, ama bir türlü olmaz.Çünkü oynadığı oyundaki Uga adındaki ayı bir türlü hareket etmez.Gülce ne oldugunu anlamaya çalışırken,Uga hop diye Gülce'nin dünyasına atlar.Gülce önce korksada, aslında ondan korkulacak birşey olmadığını görür.Gülce Uga dönene kadar beraber çok güzel eğlenceli vakit geçirirler.Uga dönerken ona bazı öğütler verir.Sizce ne bu öğütler?Tabiki okuyup öğreneceksiniz.
Sosyal medya,tablet yada kısaca teknolojik bu tür ürünleri kullanan çocukların günlük hayattan keyif alabilmeleri,tablete veya bu tür ürünlerin hayatlarının bundan ibaret olmadığını yaptıkları herşeyden keyif alabileceklerini göstermek isteyen güzel bir kitap.
Bazı kitaplar şu yaşa bu yaşa uygun diyoruz ama bazen bu şekilde olan kitaplar her ne kadar çocuk kitabı olsa da herkes okumalı.
Kesinlikle tavsiye ediyorum.
@yazaryolu_