2026 60. kitabı
Okunma: 20 Mayıs 2026 21:34
🪽Elinde viski bardağı, yüreğinde Öznur varken Görkem eskisi gibi yaşayabilir miydi? Metroda başlayan, kaderle sınanan bir aşk. Ayrı yaşamlar. Farklı kültürler. Olmayacak, asla uymayacak karakterde aşıklar… Biri masum, biri alkolik, birisi açılmamış gonca, öteki çapkın bir gece kuşu. Hayatı boyunca hiçbir kadını sevmemiş asla bir kadına bel bağlamamış bir serseri.. 🪽Öznur kendi halinde bir genç , Görkem zengin , görmüş yaşamış bir genç metro da başlayan bir aşk. Görkem her defasın da Öznuru üzüyor Alkole bağımlı ve Alkol evliliklerini , aşklarını yıkıyor. Öznur’un bir aile hayatı da yok babası ölmüş annesi yeni kocası ile meşgul kardeşinin durumu daha vahim durum da.. Öznurun çok eski bir arkadaşı var sığındığı liman Cihan. Ama onun da artık sevgilisi var ve o da Öznura düşman. Öznur seviyor evleniyor ama olmuyor Görkem her defasın da hata yapıyor. Öznur her şeyi geri de bırakıp yaşadığı şehri terk ediyor ve yeni bir hayat kuruyor ama bir gün geri geldiğin de Görkem onu bekliyor oluyor Aşkı yüzünden hayatı mahvoldu ve bebeğini kaybetti , aldatıldı.. sizce bu geri dönüşte Görkemi affeder mi ? Ya da affetmeli mi? 🪽Feride Şahin kızından gerçekten çekinirdi. O ne kadar gamsızsa Öznur o kadar hayatı sahiplenirdi. Aslında evin annesi de babası da Öznur’dan başkası değildi. Feride Şahin ruhunu eşinin ölümüyle birlikte kaybetmişti. O sebeple Öznur ayak bağından başka bir şey değildi. Feride Şahin bu dünyada kocası için yaşardı. Sadece ona önem verirdi. O da ölünce yüreğinde taşıdığı insanlığı özgür bir kuşun kanadına koymuş ve kendinden uzaklara bırakıp vermişti. Öznur’a bir gün bir yerde kişiliğinin tam tersi bir adama âşık olacağını söyleseler inanmaz, öyle bir adamı da hayatına almazdı. Bunları söylerken henüz aşkı tanımıyordu… 🪽Okuması zevkli ve akıcı bir eserdi ben sıkılmadan severek okudum. Bu tür eserleri okumayı seviyorsanız tam size göre bir eser..🩷🩷
Karnımdaki Viski ŞişesiDilek Nazlıoğlu · Herdem Kitap · 202529 okunma