2026 85. kitabı
Drago's Inferno MC adlı serinin ilk kitabı kendileri orta ayarda akan bir kitaptı . Farklı tarafı Mc grubu kitaplarında genelde erkeklerin eşleri acayip sahiplenilir grupça korunur burada o olamadığında durumun vehametini okuduk . Roman/Viper Mc grubunun başkan yardımcısı zaten kulübü zamanında babası kurmuş . Viper ile Kayla üç senedir evli çokta mutlular fakat kızı mc grubu hiç kabul etmiyor tam olarak . Özellikle başkanın şeytan kızı kıza düşman ve herkesi yönlendiriyor . Bir gece yemeğe çıktığında karı koca Viper kulüp tarafından çağırılınca kızı bırakıp gidiyor . Kız eve dönerken rakipler tarafından kaçırılıyor kız önce yolda kalıyor hatta yardım için kulübü arıyor kimse gitmiyor ve Viper'a haberde verilmiyor . Allahtan kaçıran adamlar düzgün çıkıyor kızı bir hafta tutup bırakıyorlar ama kız bu noktada kocasının asla önceliği olamayacağını anlayıp boşanma davası açıyor. Sonrasında olaylar Viper'ın kulüpten ayrılması hainlerin aranması karısını uzaktan kontrol etmesi tekrar kazanmaya çabalayışı . Birbirlerini tekrar bulmaları ile devam ediyor .
Viper's RegretKatie Ivey · 03 okunma