2026 89. kitabı
Cash ~ Jessica Peterson . Küçük kasaba ve kovboy romantizmi okumayı severleri hemen buraya doğru alabilir miyiz? Öncelikle ÇOK SEVDİM! Ben de bir kovboy istiyorum. Hatta düzeltelim ben de Cash Rivers istiyorum! Babasıyla yıllardır konuşmayan Mollie şimdi vefatının ardından çocukluğunun geçtiği çiftliği ve mirası ona kalacaktı ama beklenmedik şey mirası alabilmek için bir yıl boyunca çiftlikte kalması ve yönetmesiydi. Bu mirası alması şirketi için önemliydi. Hayatından çıkardığı kasaba, kötü ebeveyn ilişkileri ve kaybıyla beraber gelen bazı pişmanlıklarla burada kalmak ve çiftliği yönetmek zor olacaktı. Yönetim demişken orada da Cash devreye giriyor. Çiftlikte ustabaşı olan huysuz adamımız. Aksi ve yakışıklı kovboy mu? Severiz Adamımız bu Şehirli Kız’ı orada istemiyor ve çiftlik için bir tehlike olarak görüyordu. Aykırı çizmeleri ve uyumsuz halleriyle bolca aksice davransa da zamanla gelişen iletişim, çiftliktekiler ve birbirlerine karşı oluşan çekimleriyle soluksuz okudum. Cash başta pislik davranmaya başlasa da çok çabuk çözüldü ve Mollie için yapacaklarının sınırının olmamasına bayıldım. Garrett ile Cash’in bağı da çok özelmiş. Cash’in hem aile hem çiftlik hem Garrett konusundaki bağlılığını okudukça daha çok anlayıp daha çok sevdim. Cash’i dans ederken hayal etmek, at üstünde Mollie’ye sataştığını düşünmek, sohbetler ve keçiyi biberonla besleyen adama bayıldım!! Mollie ile Cash acayip çekici bir çiftti. Onların düşmandan aşka dönüşünü ve alev alev hallerini okumaya bayıldım! Artık ben de Mollie’nin arkadaşı Wheeler gibi düşünüyorum. Kovboy varsa bende varım dostlar! Her detayıyla harika bir yetişkin romantikti. Kesinlikle okumalısınız! Çok acil yeni kovboy kardeşimize de kavuşmamız lazım! Not: Lucky River Çiftliği serisindeki Nal detayı öyle özelmiş ki tam sonunda anladık ve bayıldım! acil devamı çok acilll “Gerçekten istediğin bu mu?” Gözlerime bakıyordu. “Senin ne kadar harika biri olduğun hakkında hiçbir fikri olmayan biri mi?”
CashJessica Peterson · Artemis Yayınları · 202643 okunma