2026 96. kitabı
Okunma: 14 Mayıs 2026 19:59
Mindf*ck II - Sekte ~ S. T. Abby . Uzun yıllardır bizde de çevrilmesi için heyecanla beklediğim o seriye kavuştuk ve devamına da hızla kavuşmaya devam ediyoruz. İlk iki kitabını soluksuz okudum! Logan, işinden başka hiçbir şeyi düşünmeyen bir FBI ajanıydı. Hayatına bomba gibi düşen cesur, biraz flörtöz, bolca çekici ve inanılmaz zeki bir kadın olan Lana’ya kadar. İlk kitabın ilk sayfasından, şu an bitirdiğim ikinci kitabın son sayfasına kadar soluksuz okudum. Lana intikam ve ona yapılanlar için, ondan çalınan hayat için büyük bir intikam planı hazırlamış ve yıllarca bunun için beklemişti. Hesapladığı olasılıklar ve ince ince işlediği planı gerçekleştirmek için çok bedel ödemişti. Yeni kimlik, yeni planlar ve listede olan isimlerle alınacak intikamlar… Lana gerçekten inanılmaz çok sevdiğim ve heyecan duyduğum bir karakterdi. Kapıların ardındaki kimliği ve zekasıyla soluksuz okudum. Logan ile birbirlerine duydukları çekimin aşka dönüşmesi beklenmedik ama çok doğaldı. Bu zıtlığa bayıldım! Profilci olan Logan ve en az onun kadar hatta belki biraz daha fazla profil konusunda zeki olan kadının şimdi başında bir bela, peşinde olduğumuz bir canavar ve bambaşka olaylarla inanılmaz iyiydi! Logan karakterini öyle çok sevdim ki hemen bir şeyleri öğrensin istiyorum. Çünkü içimden bir ses her zaman yanımızda olacak diyor. Lana’nın travmatik geçmişi ve şu an doğru kabul ettikleriyle beraber bu kitapta yeni eklenen karakterler, adım adım gerçeğe yaklaşma ve yaklaşırken de gizemin zirvede olduğu çok an yaşadık. Bayıldım! Lana’nın profesyonel duruşu ama geçmişte yaşadıkları, özellikle abisi konusu beni çok etkiledi. Alınması gereken bazı intikamlar için sonsuz destekliyorum. Ama en çok Logan’ın dahil olacağı kısmı okuma isteğini yaşıyorum Şimdi gözlerim yollarda serinin devamını bekliyorum. Çok daha fazlası bizi bekliyor gibi ”Ayrıca bil diye söylüyorum, geçmişinin hassas olduğunun farkındayım bu yüzden bir şeyler anlatman için seni zorlamak istemiyorum. Şu an olduğun kişiyi tanımaktan keyif alıyorum,” #tanıtım #stabby #artemisyayınları #kitapyorumu
Mindf*ck 2: SekteS. T. Abby · Artemis Yayınları · 202673 okunma