Aşka Düşünce
2026 28. kitabı
Okunma: 22 Mayıs 2026 07:37
Merhaba, size yeni bir kitap önerisiyle geldim. Karanlık Tutkular serisinin 3. kitabını da bitirmiş bulunmaktayım. Ya, yazar bu seriye büyü falan mı yaptı? Ahahaha, kitap okurken su gibi akıyor, asla elimden bırakmıyorum. Sanırım en hızlı okuduğum kitap serisi. Neyse, gelelim konumuza. Yaa Ras, sen nasıl bir adamsın? Ben nasıl bir kitap okudum senin sayende? Böyle sevmek olur mu be adam Kriterlerim artıyor, senin gibi birisi çıksın karşıma lütfen. Gemma'yı o kadar güzel sahiplenip sevdi ki... Hele özellikle o tatlı atışmalarınızı okurken eridim. Kitabın ilk 100 sayfası yavaş, daha sonra hızla akıp konulara giriş yaptığımız olay örgüsüne gidiyor. Gemma, aile zoruyla ailesini kurtarmak için İtalyan mafyası olan bir adamla zorunlu nişanlanıyor ama ne nişan... Gemma'yı ailesi o kadar çok duygusal istismar etti ki kızı yıpratmışlar. Ras'la aralarında bu yüzden çok sorunlar oldu ama konu tatlıya bağlandı. Gemma için zaman zaman üzülürken Ras'ın geçmişte yaşadığı travmaları okurken içim burkuldu... Ama birbirlerine çok iyi geldiler. Dark roman mafya konuları kitaplarına sevenlere kesinlikle bu seriyi öneriyorum
Aşka DüşünceGabrielle Sands · Artemis Yayınları · 2025208 okunma