2026 73. kitabı
Okunma: 23 Mayıs 2026 08:29
Selam Evlilik için en önemli olan şey nedir Para, aşk, sevgi, bağlılık, sadakat,... Hepsi birden olsa güzel olur değil mi Necla hukuk fakültesini bitirmiştir. Küçükten beri insanların arasını yapmada başarılı olduğu için bu yeteneğini girişime çevirerek okuduğu alanda değil , keyif alarak yaptığı alanda ilerlemeye karar vermiştir. Çöpçatanlık ofisi açmıştır : Buluştur Beni Necla. Necla gizliliğe çok önem verdiği için elemanlarını da bu yönde eğitmiş, başarılı bir şirket haline gelmişlerdir. Onlara gelenler zenginler, çalışmaktan evliliğe vakit bulamayanlar, ailesinin baskısından kurtulmak için başvuranlardır... Necla ve çalışanları işlerini gerçekten hakkı ile yaparlar, insanları buluştururken titizlikle davranırlar. Hatta bazen aile ile işbirliği yaparak tesadüf eseri tanışmış olacakları bir senaryo ile çiftleri bir araya getirirler. Bu işte bir numara olmalarına saşmamak lazım Necla ve ekibinin tanıştırdığı bazı çiftlerin hikayelerine de tanık oluyoruz kitapta. Her çiftin hikayesi etkileyici olsa da ben Tan Alp ve Bircan çiftini ayrı sevdim. Yazarın kalemini ile tanışma kitabım oldu #buluşturbeninecla . Keyifli ve eğlenceli kalemini, sade ve akıcı anlatımını çok sevdim
Buluştur Beni NeclaDilek Nazlıoğlu · Dorlion Yayınevi · 202529 okunma