2026 97. kitabı
"Savaşmayı hiç bırakmadım, şimdi de bırakacak değilim." 🩶 Kardeşi ile yürüyüşe çıkan Eira hayatının tamamen değişeceğini bilemezdi. Tek istediği doğada kısa bir keşif yapmaktı. Kardeşini etrafta göremeyince panikler ama kendini feylerin dünyasında bulmasıyla kaybolanın kardeşi değil kendisi olduğunu fark eder. Fark edemediği geçitten geçerek bambaşka bir diyara gelen Eira'ya ise henüz tanıştığı arkadaşları yardımcı olacaklardır. Yardımsever Marlo'muz, biricik Zaina'mız ve kalbimizin sahibi Nos'um. Eira'nın bu misafir olduğu diyarda ise öğreneceği epey bi' şey vardır, yolunu sevmek ve aşk gibi. Eira'nın başlarda evine dönmek istemesi, zamanla da olduğu diyara alışıp bir yandan oraya ait hissetmesi, arkadaşlarıyla dost olması ve samimiyetleri çok ama çok tatlıydı. Eira... Onu o kadar sevdim ki ve o kadar iyi anladım ki... Kalbini kalbimde hissettiğim bir karakter kendisi ve Nos... Benim biricik prensim (bi' aşık olmadığım o kalmıştı :)) Kitap o kadar tatlı, o kadar sıcak ki... Safe place desem yeridir. Bazı tatlı, içinizi ısıtan anlar olur ya. Bunu dibine kadar yaşadığım bir kitaptı. Kesinlikle tavsiye ederim. Yazarın kalemine sağlık. Gümüş Yürek 1
Gümüş Yürek 1D. N. Archeron · Guardian Yayınları · 20241,669 okunma