2026 55. kitabı
Okunma: 23 Mayıs 2026 00:19
Bu kitap beni çok ama çok yordu.. Gerçekten bu kitaba dair çok fazla beklenti içerisindeydim. Yazarın imza ve söyleşisine gittiğimizde de sırf kendisini sevdiğim için denemek istemiştim bir kitabını ama üzülerek söylüyorum ki benlik bir kalem değil:) Aslında ilk başlarda çok güzel başladı. Ne okuyorum ben ya desem de sayfaları çevirip durdum. Olayı biraz anladıktan sonra(50 sayfa sonunda kavrıyorsunuz) tamam dedim şimdi daha rahat okunur. Ama öyle olmadı. Tam tersi beni fazlasıyla boğmaya başladı. Kitabın içerisinde ki her şey bana yanlış geldi. Aşkından tutun, yaşanan olaylara kadar. Ve bana uymamasının en büyük nedenlerinden biri kitabın içeriğinde çok fazla siyasi olaylar dönmesi ve sürekli bir tarafın kötülenmesi de diyebiliriz. Ve bu olayların içinde çok gelgitli bir aşk hikayesi okumaya da çalışıyoruz denebilir. Evet sevdiğim, beni düşündüren yerleri de olmadı değil. Lakin benim bayılarak okuduğum ve önerebileceğim bir kitap olamadı ne yazık ki. Ama türü seven için gerçekten güzel bir kitap denebilir hakkını da yemek istemem:)
Hatırlamanın ve Unutuşun KitabıOya Baydar · Can Yayınları · 2024185 okunma