2026 47. kitabı
2 gün önce okuyup puan vermeyi unuttuğum bugün puan verip bu sefer de inceleme girmeyi unuttuğum o kitap bu kitap arkadaşlar. Olalla gotik tarzda yazılmış kısa bir kitap. Normalde kısa kitaplarla da anlaşırım ama 50 sayfa mı 60 sayfa mı nesin ak be kardeşim ya. O kadar sıkıcıydı ki bitiremicem diye çok korktum. Konusuna gelirsek kafasını dinlemek için dağın başında bi evde kalmaya başlayan bir subayımız var. Bu ev de 3 kişilik bir aileye ait. (Unuttuğum ya da yanlış hatırladığım detaylar olabilir) bu aile de bir anne ve bir kızı bir oğlundan oluşuyor. Evin erkek kardeşi kaba saba asalak bi tip, anne de bi garip. Kızla yani Olalla ile de adam bi süre hiç karşılaşmıyor. Sonra karşılaşıyo ve aşık oluyo kıza. Böyle özetleyebilirim konusunu. Şimdi gelelim kitap hakkındaki düşüncelerime: 1. Abi bizim bu subayın herkese aşık olması nedir abi? İnsanın hiç mi standartı olmaz? 2. Sonda ne oldu hiçbi şey anlamadım. 3. Kitap niye bu kadar sığ? Yani (SPOILER!!!!!) ailenin vampir olduğu daha güzel işlenemez miydi? Anne bi kere subayı ısırdı biz vampir olduğunu anladık kız da kendisi de vampir diye subaya git dedi. EEEE YANİİİ??? Falan filan işte çok sevemedim ama nefret de etmedim. Kısa çerezlik oku geç bi kitaptı yani. Öyle derin bi şey de değil eğlenceli bi şey de değil.
OlallaRobert Louis Stevenson · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 20255,6bin okunma