Puan vermedi·400 syf.····Okunma: 24 Mayıs 2026 19:50 Yazardan okuduğum ilk kitap olduğuna rağmen çok güzeldi o kadar güzel ki hani anlatamam ama bazıları normal görmüş, herkesin görüşüne saygım var.
Yani şunu diyeyim kitap romantik bir film izliyormuşum gibi akıyor.
Kitabın konusu; Masal, önceden arkadaşının düğününde bir adamı görür ve sever. O adamı, yıllar sonra ise Masal ve Sedat karşılaşır. Lakin Sedat, kızın peşini bırakmayacağına karar verir. Ve Masal arkadaşları ile vakit geçirir iken Masalın yanlışlıkla müstehcen bir fotoğrafı Sedat' a gönderilir, ve bu yaşanan olaydan sonra gelişen şeyleri okuyoruz.
Kitabın bölümlerinde gerçekten komik sahneler var ve kesinlikle ve kesinlikle +18 kitap yani, şakadan ve smat sahneye kadar +18 kokuyor. Ve gerçekten bazı yerlerde şu +18 sahneler bir yerden sonra insanı sıkıyor çünkü bir konuşma oluyor onun sonrasında smat sahne, bir dışarıya çıkmak olayı oluyor onun sonunda da smat sahne, vs. Ayrıca bir de hani ilk bölümlerde zaten şaşırdım bu kadar smat sahneye. Kitabın ortalarına doğru smat sahnelerimiz sakinleşiyor.
Duyguların güzel anlatıldığı bir kitap, bölümleri kısa olduğu için bu da güzel birşey. Ama şahsen, bazı bölümlerin ortasında Sedat' ın dilinden fazla okumak isterdim. Kitabın ortalarına doğru güzel bir şekilde iki karakterimizin de duygularını okuyoruz şükürler olsun, bir an korktum sadece smat okuyacağım diye. Kitapta, Sedat' ın hayatı ile ilgili "geçmiş hayat" ile ilgili konular var bu da kitabın sonlarına doğru açığa çıkıyor ayrıca Epilog çok güzeldi ama son bölümlere doğru nedense son bölümlerin uzun olmasını istedim.