İlk yarısını okurken çok eğlendiğim, çoğu karakterin hayatlarını ilginç bulduğum bir kitaptı. Ancak 100. sayfadan sonra bitmesi gereken bir kitabı sırf ana karakterimizin aşık olduğu insanla olabilmesi için uzatmışlar. Diğer erkek karakteri (Eric) pisliğe çevirip üstüne bir de anlamsız bir hikaye yaratmış oldular. Çünkü kızımız hayatını kurtarıp ondan hoşlanan fazlasıyla yakışıklı bir adamı seçeceğine gidip öylesine sıradan ve oldukça sıkıcı diğer karakteri seçti. Ve bunu mantıklı gösterebilmek için de Eric’i anlamsız hareketler yaparken yazdılar. Kitabın başında tamamen kızdan hoşlandığı için yaptığı hareketler sonucunda bu duruma düşen ve kızın aksine bunu kendi faydasına kullanabilecek kadar zeki olduğu için kitabın sonunda sinsi ve manipülatif biri olarak döndürüldü. Kızı temize çıkarmak için televizyona da çıkan bir karakteri neden bir anda pisliğe çevirdiğini anlamadım ve beğenmedim. 100. sayfada bitmeli ve ana karakterimiz kitabın ilk 100 sayfasında yönlendirildiği gibi Eric ile olmalıydı. Gerçekten neden böyle bir son yazdigini anlamadım ve kesinlikle beğenmedim.