Puan vermedi·400 syf.····Okunma: 08 Mayıs 2026 12:49 #gelincikbulvarı
#payell
"İhtimaller bile ihtimal dahilindedir, Megara.
Böyle ağlama, belki bir ihtimal daha vardır."
Belgin, annesi ve kız kardeşi Nalan ile Gelincik Bulvarı'ndaki yeni evlerine taşınırlar. Mahalleye geldikleri gün Belgin, yan evde oturan ve hurdacılık yapan Asaf ile tanışır. Asaf ve Belgin birbirlerini gördükleri anda farklı şeyler hissetmeye başlarlar.
Tüm mahalle iki kardeş ve anneleri için seferber olur. Asaf ve kız kardeşi Nilüfer, Ferdi ve kız kardeşi Yasemin, arkadaşları Emin ile hepsi bir anda arkadaş olurlar. Ancak Belgin'in buraya taşınmasının arkasında büyük bir sır vardır.
Asaf genç kadının bir şeyler gizlediğini hissetmektedir. Buna rağmen ilk kez hissettiği duygulara engel olamaz. Diğer yandan mahallenin ağır abisi Ferdi ise Nalan'a gönlünü çoktan kaptırmıştır. Nalan ise bu maço adama kayıtsız kalamaz.
Gelincik Bulvarı'nda aşk rüzgarları eserken, sırlar ortaya çıkmaya başlar.. Şimdi her biri için yepyeni bir hayat onları bekliyordur.
O kadar güzel bir kurgu okudum ki, gerçekten tam da şu an ihtiyacım olan şeydi. "Gelincik Bulvarı" sıcacık, samimi, her bir karakterine ayrı ayrı bayıldığım çok tatlı bir mahalle kurgusu.
Okurken Gelincik Bulvarı'na ışınlanmak istedim. Asaf'ın antika odasını görmek, Belgin'le balkonunda çocukların maçını ve Herkül'ü izlemek Ferdi'nin son ses müzikle yanından geçmesi... Hayallere dalarak okudum adeta.
Asaf, Belgin, Ferdi, Nalan, Emin, Nilüfer, Eymen, Yasemin hepsinin hikayesi çok güzeldi Yazarın şimdiye kadar okuduğum hiç bir kitabı beni yanıltmadı. Bu kitabı da en sevdikleriminin başına yerleşti.
Sizi içinde yaşamak isteyeceğiniz Gelincik Bulvarı'na davet ediyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiyemdir. Yeni kitaplarda görüşmek üzere