2026 40. kitabı
Okunma: 14 Mayıs 2026 22:10
#sokağındansı #goncaçakır "Sen kurallarımı bozduğum tek istisnasın. Ayrıca bozmaya devam edeceğim de tek kişisin." Metis için dans bir tutkudan fazlasıdır. Onun için hayatın ta kendisidir. Evine giderken geçtiği sokakta bir cinayete tanık olur. Katiller Metis’i tehdit eder ve o günden sonra genç kızı her yerde takip etmeye başlarlar. Metis’in bu olaydan sonra tek bir amacı vardır. Dans yarışmasını kazanıp yurtdışına yerleşmek ve bu adamlardan kurtulmak. Ekibi ile son hız çalışmalara devam ederler. Ancak grup içindeki anlaşmazlıklar ile bir araya gelmeleri zordur. En yakın arkadaşı Rüya’ya yardım etmek için kılık değiştirip gittikleri barda bir polis baskını olur. Metis yakalanmamak için Zeus lakabıyla tanınan barmenden yardım ister. Yaşananlar sonrası ise Metis o barda Zeus ile bir süre çalışmak zorunda kalacaktır. Zeus yani Kartal’ın barda çalışmasının ise bir sebebi vardır. Gizli görevde olan Kartal ise Metis’i korumak için her şeyi yapmaya hazırdır. Genç kızın henüz hiçbir şeyden haberi yoktur. Ancak Kartal’a karşı ilk günden farklı duygular hissetmeye başlar. Peşindeki katiller, yarışmayı kazanıp yurtdışına gitmek ve Kartal’a olan hisleri arasında kalan Metis ne yapacaktır. Peki Kartal’ın kimliği ortaya çıkınca aşkları galip gelecek midir? ‘Sokağın Dansı’ yazarla tanışma kitabım oldu. Açıkcası başlarken nasıl bir kurgu ile karşılaşacağımı bilmiyordum ama tek kelimeyle şahaneydi. Metis ve Kartal'a bayıldım, o kadar tatlıydılar ki Aralarındaki çekim çok fenaydı, bar sahnelerini büyük bir zevkle okudum. Dans ekibinden ise Rüya ve Yamaç'ın hikayesini merak ediyorum. Devam kitabında onları daha çok okuruz umarım. Metis, yaşananlara karşı daha dik durmayı başarabilseydi keşke.Özellikle Ekin ve Nefes'e karşı. Nefes'e aşırı sinir oldum. Ve en sonunda bütün sırlar ortaya çıkıyor. Tabi bu Kartal ve Metis arasında büyük bir uçuruma neden oluyor. İkinci kitabı heyecanla bekliyorum. Metis ve Kartal bundan sonra ne yapacak, Metis'in peşindekilerinin asıl amacı ne ve yarışmayı kazanabilecekler mi? Henüz yazarın kalemi ile tanışmadıysanız mutlaka tanışın. Benim gibi çok seveceğinize eminim. Yeni kitaplarda görüşmek üzere
Sokağın Dansı - Aşk RitmiGonca Çakır · Vera Kitap · 202631 okunma