2026 60. kitabı
Yorumum spoilerle dolu ama kitabın kötülüğünü ancak böyle anlatabilirim. Bence yorumumu okuyun kitabı okuyup boşuna vaktinizi kaybetmeyin okuyacak çok daha güzel kitaplar var ama yine de inatla kitap okumak istiyorum diyen varsa yorumumu okumasın spoiler içerir. Bence yazarımızın küçük kız babası yaşında adam temalı bir sıkıntısı var ikinci kitapta da aynı şekilde 15 yaş farkı var yine birden daha mantıklı bir de yirmiydi sanırım.Kitapta herkes birbirini aldatıyor ve bu çok normal sayılıyor. Sonsuz aşkta dolu olsan bile sinirliyken başkasıyla yatabilirsin ve bu kavga konusu bile olmuyor kitapta.Nasıl bir dünyada yaşayıp böyle bir dünya hayali kurabilir bilmiyorum. Bu arada ana karakterler hep uyuşturucu kaçakçısı felan. Mafya kötü ötesi iğrenç karakterler. Kız arkadaşlarına devamlı küfrederek konuşuyorlar. Kız ayrılacağım diyor adam buna sen karar veremezsin ben karar veririm diyor ve kız bundan mutlu oluyor. Adam sevişmek istiyor kız yorgunum diyor buna sen karar veremezsin diyor. Saçma sapan bir durum ve kız bu adama aşık. Yine aynı Kız seviştiği başka bir adam için onu seviyor muydum evet abimi sevdiğim gibi diyor. Bu nasıl iğrenç bir cümle. Düşman kadını yakalayınca öldürmeden önce tecavüz ediyorlar ve bunlar ana karakterler. Hikayelerini okuduğumuz bağ kurmamız gereken kişiler. Yazarın hayal gücü çok mide bulandırıcı. Çok zorlanarak okudum. Üçü hiç okumasam mı diye düşünüyorum. Bu kitaptan sonra kampanyadan kitap almamaya karar verdim kampanyadan aldığım kitapların hepsi çok kötü çıktı.
KatlanılmazMadeline Sheehan · Lapis Yayıncılık · 202451 okunma