2026 89. kitabı
CEYLİN PETRİKOR~BİR NERGİS TUFANI~NEFRET~ Selam.Bugün sizlere ceylinpetrikor ‘un kaleminden #birnergistufanı kitabı ile geldim.Bu kitap benim yazarın kalemi ile tanışma kitabım oldu.Açıkçası yazarın kalemini çok sevdim.Akıcı bir yazım dili ve duyguları okura geçirebilen başarılı bir anlatımı vardı.Ve gelelim kitaba.Kitabımız bir mafya-dark romans.Ve bu kitapta ki erkek karakterimiz tamda bir kötü adam.Yazarın karakteri asla yumuşatmamış olması ve ponçik bir aşk adamına çevirmemiş olmasını ben sevdim.Tam mafya gibi mafyaydı.Ayrıca kendisine ben filozof da diyorum.Çünkü baya baya bilgi dağarcığı fazlaydı.Nergis kızımızında kardeşi için verdiği mücadeleyi çok sevdim.Sivri diliyle de Tufan’a kök söktürmesi çok hoşuma gitti.Özellikle korkuyor olmasına rağmen Tufan’ın söylediği her şeye cevap vermesi ve ikili arasındaki o sözlü atışmalar da hoşuma gitti.Kitap da Tufan’ın sağ kolu olan bir Çetin var ki evlere şenlik onu da pek bir sevdim.Nergis’in arkadaşları Şahin ve Mürekkebe,onların arasındaki o kardeş gibi olan dostluk bağına bayıldım.Kitapta aşırı smut yoktu ama tetikleyici unsurlar ve argo konuşmalar çokça olduğu için yetişkin bir içerikti.Bu kitap herkese hitap etmeyebilir ama bu türü seveler bu kitabı mutlaka okumalısınız diyorum. Nergis;anne ve babasını acı bir şekilde kaybedince kardeşiyle birlikte yetimhanede büyümek zorunda kalır.Yıllar sonra kardeşiyle yetimhaneden ayrılıp kardeşini de yanına alıp kardeşim dediği Şahin ve Mürekkeple yaşamaya başlar ama kardeşi hastalanır ve tedavisi içince çok paraya ihtiyaç vardır.Bunun için de Nergis her yolu dener hatta kodoman zenginleri bile dolandırırlar ama parayı bir araya getiremezler ve bir plan yaparlar.Parayı tefeciden alacak ve yurtdışına kaçacaklardır. Yolları mafya dünyasının en büyük tefecisi olan Tufan Ali Uluhan’a düşer.O bu alemde acımasızlığıyla bilinmektedir.Nergis parayı ister Tufan ödeyemeyeceğini bildiği halde parayı ona verir.Çünkü Tufan,Nergis’i görür görmez büyük bir şok yaşar.Karşısıda ki kadın tanıdığı birine çok benzemektedir ve Tufan daha o anda Nergis’le ilgili büyük bir intikam planı kurar.Parayı alan Nergis arkadaşları ile yurtdışına kaçar ama Tufan da onun ensesindedir.
Bir Nergis Tufanı: NefretCeylin Petrikor · Martı Yayınları · 202666 okunma