2026 25. kitabı
Freida McFadden Hizmetçi serisinin ilk kitabını bitirdim Bahsedeceğimiz kitap, son zamanlarda adını her yerde duyduğunuz o meşhur psikolojik gerilim: Freida McFadden’dan Hizmetçi. ​Kitaba başladığınız an, o tekinsiz malikanenin kapısından siz de içeri giriyorsunuz. Yazar, ortamdaki o rahatsız edici havayı ve karakterlerin arasındaki o tekinsiz enerjiyi o kadar güzel hissettiriyor ki, sayfaları çevirirken içinizden bir ses sürekli "Burada kesinlikle yanlış bir şeyler var" deyip duruyor. ​Beni biliyorsunuz, ben olayların psikolojik boyutunu, o manipülasyon oyunlarını ve insan zihninin karanlık köşelerini incelemeyi çok severim. Bu kitap da tam olarak bunu yapıyor. Karakterlerin hiçbirine tam olarak güvenemiyorsunuz; tam birine üzülecek gibi oluyorsunuz, hop yazar önünüze öyle bir detay koyuyor ki "Acaba?" demeye başlıyorsunuz. Olayların arka planındaki o gizem perdesi tavan arasındaki küçük bir odadan, lüks bir salonun ortasına kadar her yere yayılmış durumda. ​Detay verip büyüyü bozmak istemiyorum ama özellikle o tam ortadaki kırılma noktası... Akıl oyunlarını ve "Her şey bitti, her şeyi çözdüm" dediğiniz anda sizi tamamen ters köşe yapan kurguları seviyorsanız, bu hikaye size göre Kesinlikle tüyler ürpertici ve bir solukta bitecek bir gizem. ​
HizmetçiFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 202311,4bin okunma