"Çünkü sen, uğruna verdiğim çabanın her saniyesine değersin."
İklimya Matilda Mir. Okumaya geldiği Türkiye’de büyük bir skandal sonucu hayatı altüst olmuştur. Fazlasıyla kalbi incinen kızımız etrafındaki insanların içinde yapayalnız hissediyordur. Ta ki karşısına o meşhur, yakışıklı ders hocası çıkana dek.
Çağın Alkan Dinçer. İklimya'nın yolları yalnız ona çıkmalıydı. Fazlasıyla etkilendiği esas kızımıza nihayet özel ders verme imkânı geçmişti eline artık ve pes etmeye niyeti yoktu. Bir ihtimâlleri olmalıydı. Ancak önce kızımızın iyileşmesi gerekiyordu. Yakışıklı karakterimiz ise onun için elinden gelenin fazlasını yapmaya hazırdı.
Çok tatlı bir kitaptı. İklimya'ya kızdığım noktalar da oldu elbet. Ama bir yandan da hak verdim. Sonuçta kabuğuna çekilmiş biri kolay kolay güvenemezdi tekrardan. Fakat karşıdaki kişi Çağın Alkan'dan başkası değildi. Kararlı ve ne istediğini bilen erkek karakter mi?? Not: Tabii ki kızımızın da kalbinin sahibiydi bariz şekilde. Onun haricinde Polina ve İklimya arasındaki farklar beni eğlendirdi ve Polina'ya bayıldım. Çok tatlı geldi. Tabii kafam İklimya ile uyuştu, orası ayrı. Güzel, tatlı ve erkek karakter sayesinde güvende hissettiren bir aşk kitabıydı. Tavsiye ederim.
Yarının Kıyısında