Kardan Adamın Külleri 2-Işıl Işık
2026 30. kitabı
Okunma: 27 Mayıs 2026 21:11
Spoiler içerir!! Devin Komiser'in kaçırılan oğlu Asrın'ı bulmak için izlediği yolları ve o esnada yaşanan başka olayları okuyoruz. İlk kitabi okuduktan sonra serinin devamı olan bu kitabı okumak için çok heyecanlıydım. Ancak beklediğim duyguları kitabı okurken hissedemedim. Heyecan ve akıcılık anlamında da kendi açımdan bir şey hissedemedim. Devin'in arkadan iş çevirmeye devam etmesi ve bunun hiç ortaya çıkmaması benim hoşuma gitmedi. Asrın'ı bulmak için yaptığı olaylar özellikle de Ayaz ile yaptığı iş birliğine bir türlü anlamlandıramadim. Oğlunu özlediğini ve onu bulmak istemesini anlayabiliyorum ama bunun için iş arkadaşlarına olan olayları anlatsaydi,özellikle de Esmer'e ;o sonda olan olayların yaşanacağını düşünmüyorum. Ayaz'ın polisten daha çok bu kadar bilgiye erişmesi her olayın altından çıkması beni sinir etti. Kitabı okurken zaman akışı anlamında da bir kopukluk hissettim. Ve bazı olaylar uzatılmış gibi geldi bana.Seri üçüncü kitapla devam edecek ama ben devam etmeme kararı aldım. Kitaba puanım:6.5/10
Kardan Adamın Külleri 2: AyazIşıl Işık · Artemis Yayınları · 202691 okunma