·152 syf.····Okunma: 23 Mayıs 2026 23:15 Bazen karmaşık dünyadan kaçıp sadece bir hikayenin içinde kaybolmak istersiniz. İşte 'İddayla Başlayan Veda Aşkı 2', tam da bu anlar için yazılmış bir sığınak gibi.
Selamlar dostlarım, bugün bir manga serisinin ikinci kitabının incelenmesi ile karşınızdayım.
İddayla Başlayan Veda Aşkı 1'de yaşananların ardından karakterlerimizin ilişkilerinin bir yandan derinleşmeye başladığı bir yandan ise arada bulunan duvarların varlığıyla birbirlerinden uzak durdukları bir ilişkiyi okuyoruz. Ki 2. mangada ana karakterlerimizin yakın arkadaşları da olay örgüsüne dahil oluyorlar.
Karakterlerin iddia işinin yanlışlığının farkında olmasını ve bu olayla yüzleşmekten kaçındıklarını okuduğumuz bir manga oldu kısacası. Nao'nun Satomura'nın maçına gitmesinden, birlikte kamp yapmalarına kadar farklı farklı olayları okuduk.
Genel olarak gerçekten okurkan eğlendiğim, hiçbir şey düşünmek zorunda olmadan kafamı dağıttığım bir manga oldu. Kitap ismi gereğiyle bir veda aşkını anlatıyor gibi gözüksede açık konuşmak gerekirse bu serinin kötü sonla biteceğini düşünmüyorum.
Eğer tatlı, kafa dağıtmalık kısa bir manga serisi arıyorsanız İddiayla Başlayan Veda Aşkı'na şans vermelisiniz.
Şimdiden iyi okumalar dilerim.