-Bu Bir Müdafaa İncelemesidir-
2022 24. kitabı
Okunma: 15 Mart 2022 20:16
(İncelemeyi yazmadan önce kitabın aklımda kalan bölümleri dışında bazı yerleri tekrar gözden geçirdim ve buradaki incelemelerin tamamını okudum. Çamur atanlar hemen hemen aynı çıkarımlarla
Din
Huzur SokağıŞule Yüksel Şenler · Timaş Yayınları · 202518,3bin okunma
··1 alıntı·
2 +1'leme
5,9bin Gösterim
Helal olsun duyduğum en en en mantıklı inceleme olmuş elinize emeğinize sağlık Rabbim sizin gibilerin sayını çoğaltsın🪻
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun 🌺
1 yanıtı göster
Öncelikle bu güzel incelemeyi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. :) "Soluksuz bir şekilde okudum." desem yeridir. Çok keyif alarak okudum, hatta orta kısımlarından itibaren ince mesajlarınız yüzümde tebessüme neden oldu. Uzun lafın kısası böyle güzel ve özverili hazırlanmış bir inceleme karşında diyecek tek söz; "Allah azze ve celle okuduklarımız ile amel edenlerden eylesin bizi. Doğruyu yanlışı ve hak olanı daime savunanlardan eylesin bizleri." :)
İncelemeyi sonuna kadar okuduğun için ben teşekkür ederim :) aylar önce bu kitapla ilgili bir yorumda kitap için Müdafaa İncelemesi yazmayı düşündüğümü söylemiştim. En sonunda sözümü tutmak nasip olunca üzerimden nasıl büyük bir yük kalktı anlatamam 😄 Amin 🌺
3 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Uzun zamandır üzerinde çalıştığım bir inceleme. Paylaşmasaydım yaptığım eklemelerin çıkarmaların sonu gelmeyecekti :)
Hay Allah senden razı olsun. Vallahi bu kitap hakkındaki incelemelere baktığımda tek bir olumlu incelemeyle karşılaşmamıştım. Hatta okumaktan vazgectigim dahi olmuştu sonrasında okudum ve aslında ne kadar sığ ve saçma iddialarda bulunduklarını gördüm. Ve bir şeyler ifade etsek de düşüncelerinde ısrarcılardı. Tek hedefleri kendilerine zıt olan düşünceye saldırmaktan ve nefretlerini kusmaktan ibaret.
Cümlemizden 🤍🌷
Bu dönemlerin son demlerini bizzat yaşayan annemle çok çok severek okuduk. Nasıl anlatsam bilemiyorum ama gönülden Allah razı olsun 🫂🥹
Çok teşekkür ederim, Cümlemizden 💕