Perşembe günlerini sevmem. Sabah sekizden akşam beşe kadar demek istiyorum. Yüz kere, bin kere alt alta yazmak istiyorum: perşembe günlerini sevmem.
Sayfa 16·Kitabı okudu
Alıntı
1.448 Gösterim
Ben de pazar gününü hiç sevmiyorum gelsin istemiyorum mümkünse o günü unutmayı tercih ederim
Önceki 4 yanıtı göster
EYLÜL
EYLÜL
sabahtan öğlene kadar kullanıp akşam yüzüne bakmayacağim 😒
Neden acaba?? Şimdi cevabını söylersen spoi vermiş olursun. En iyisi hiç sormadım say 😃
Sultannn
Sultannn
"Biliyorum, kimseyi kandıramıyorum: siz gene perşembe günü ne olduğunu anlatmamı bekliyorsunuz. Bu uzun girişten sonra, dişe dokunur bir, ne bileyim, bir esaslı olay, ya da ruhsal derinliği olan bir gözlem umuyorsunuz.Bir bilseniz arkasından gelen tatsızlığı." s.18 Henüz anlatmadı ama canı sıkılmış tatsız şeyler yaşamış 😅 . Sevin diye birinden bahsediyor biraz baktım netten onu birçok konuda etkileyen bir kadın, onunla ilgili olabilir diye düşünmekteyim umarım ileriki sayfalarda bu persembeleri aydınlığa kavuşturur 😅. Persembeleri sevmemesi nette " ...haftanın bitmesine az kala yaşanan o melankolik 'arafta kalmışlığın've dış dünyanın monotonluğunun bir sembolüdür." şeklinde açıklanmış, bilemedim, bu yanıt beni tatmin etmedi 😅
7 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor