·824 syf.····Okunma: 28 Mayıs 2026 19:46 Hayırlı bayramlar...
Pdf ile hakkını yemeyeyim kitabı satın alayım derken yazarın kendi internet sitesinde bölümleri yayınladığını görüp okumaya başladım. Ardısıra araştırma-inceleme kitapları okuyunca bir ara verme ihtiyacı hissettim ve iyi ki bu kitapta dinlendim.
Çocukluk arkadaşı Ecevit ve Firuze'nin bir cinayete şahit olmaları ve Ecevit'in mağdur olmasıyla hiç bitmeyen acılar ve olaylar silsilesi anlatılıyor.
Kitabın başlıklarını ayrı yazarın arı dilini ayrı beğendim.
Wattpad tarzı kitapları az okumadım ve genelde yokuşa niyetlenip yarılamış zorlama bir dilleri oluyor ve bu kitabı da öyle sanarak bekletiyordum. Okurken hem akıyor hem de ağlatıyor sağolsun.
Ve kitabı hep 'sanmalarla' erteledim durdum. Halbuki sağlam bir okurdan almıştım öneriyi ama yine de başlayamamıştım.
Kitabı hem dönem kitabıdır flashback çok olur böler diye hem dramatik sahneleri çoktur üzülmek istemiyorum diye hem de wattpad tarzı bir kitap şimdilik kalsın diyerek okumadım ve tabiki pişmanım.
Flashback var mıydı? Çokça hem de. Okumayı sevmiyorum ama aktı mı, aktı.
Dram var mıydı? Tillahı kadar ama yine ağlatacaksa varsın ağlatsın. (Okurken türkü de dinliyordum bu da üstüne tuz biber oldu.)
Wattpad kurgusu mu, o da ne kıyısından köşesinden geçmez.
Beni sadece rahatsız eden konu Firuze'nin Ecevit'e olan sevgisi bir tık hastalıklı gibi geldi onun dışında aralarındaki bağ çok güzel aktarılmıştı.
Hasılı, okuyun arkadaşlar, bir şans verin.
Şimdiden iyi okumalar...