gerçekten önemli olmasa böyle yapmazdım biri cevap verebilir mi artık lütfen 😭
Bediüzzaman Said Nursi

@evetneden
Benim için önemli bir soru-->
sosyal medyadaki bazı hesaplar sebebiyle Bediüzzaman Said Nursi dolayısıyla Risale-i Nur hakkında olumsuza yakın nötr fikirlerim oluştu. Dediğim gibi bu yargıyı okuduğum araştırdığım için değil sosyal medya sebebiyle edindim. Sevenler neden seviyor? Sevmeyenler için sebep nedir? Yorumlarda açıklarsanız sevinirim🌷
Risale-i Nuru ben yazmadım bana yazdirildi cümlesini okuduğum an kendisinin şarlatan olduğuna karar verdim. Çünkü bu cümle ben vahiy aldım demekle eşdeğerdir. Yine bir kitabında bir okul bahçesinde oynayan kızların 50 sene sonraki halleri bana gösterildi; kimi beli bükük kimi kabir azabı cekiyor diyor bu da gaybdan haber vermektir ki Allah-u teâlâ ayetlerde açık şekilde gaybi benden başkası bilemez diyor.
cevabınız için teşekkür ediyorum
Seven ve yıllardır okuyan birisi olarak, amel, itikat, iman noktasında insana her türlü gelişimi sağladığı için seviyorum. Ve bugün türkiyede ümmetçe kabul gören bütün ulema da seviyor. Sevilmeme durumu az, o sevmeyen kısım da vahhabi dediğimiz kısım yani bütün islami ananeye düşman, sığ fikirli ve herkesi kafir ilan eden kısım
@fenaber teşekkürler