Puan vermedi·328 syf.··Beğendi
···Okunma: 29 Mayıs 2026 19:38 Günahlar serisinin ilk kitabı Günahkarın Oyunu kitabı,Yunan mafyasının lideri Nikolas Stathoulis ve Theresa Drakatos arasında olacak ilişkiyi anlatıyor. Tess'in annesi Helena,Nikolas'ın babası Peter ile evleniyor. Dolayısıyla Tess Stathoulis ailesine katılıyor. Tess geçmişinde kuzeni Irene yüzünden çok kötü olaylar yaşamış. Kız sırf güç uğruna kuzeni olan Tess'in kolunu ve kaburgasını kırmış. Dark romance türü olduğu için herkese hitap etmeyebilir kitap. Benim okumayı sevdiğim bir tür olduğu için kitabı sevdim. Kitabı okurken ilk Tess'in annesi beni rahatsız etti. Kızının hiç yanına olmaması ve neler yaşadığının farkına varmamasi benim hoşuma gitmedi . İlk başta da Nikolas'ın Tess'e karşı davranışlarını aşırı buldum. Ama sonda yaptığı davranışlar ile olayı yumuşattı. Kitapta yaşanan ikinci düğün sahnesi iyiydi. Karakterlerin arasında olan yaş farkı beni rahatsız etmedi. Aralarında olan kimyayı beğendim.Sonlarda olan aksiyon sahneleri de güzeldi. Ve kitabın sonunu da sevdim. Teşkilat üyelerinin karakterlerini henüz çok tanıyamadık. Ama her kitapta bir teşkilat üyesi anlatılacağı için tanıyacağız. İkinci kitapta İrlanda mafyası Liam'in hikayesini okuyacağız. Kitaba puanım:7.5/10