2026 32. kitabı
Merhabalarr, Bu kitabı geçen yıl okumuştum ve 2025 favorilerimden olmuştu. Romantik komedi ihtiyacımı giderebilmek için tekrar okumak istedim çünkü ilk okuduğumda o kadar keyif vermişti ki! Ve şaşırtıcıdır yine aynı keyifle okudum çünkü Wes karakteri gerçekten mükemmel bir erkekti. Kısaca konusundan bahsetmek gerekirse Liz romantik fimlere ve müziklere aşık olan bir lise son öğrencisidir ve annesinin kaybını bunlarla doldurmaktadır. Komşusu ve aynı liseye gittikleri Wes ile de sürekli park kavgası yapmaktadılar. Bir gün Liz’in çocukluk aşkı Micheal liseye geri döndüğünde, ona ulaşma biletinin Wes’te olduğunu düşünerek Wesle anlaşma yaparlar : Liz’e yardımcı olursa otopark yeri Wes’in olacaktır. Birlikle Micheal projesine başlarlar ve bu süreçte yakınlaşırlar. O kadar tatlı oldular ki şuan bile sahneleri düşündükçe sırıtıyorum. Özellikle partide bir kız Liz’in elbisesine kusunca Wes’in kendi kıyafetlerini vermesi, kıyafetin belinin bol gelmesiyle düşmemesi için belinden tutması, Liz’in burnuna top gelince kanamayı durdurmak için tişörtünü çıkartıp vermesi, Gizli bölgelerinde geceleri yaptıkları konuşmalar. Sadece bununla da sınırlı değildi ve hem arkadaşlık hem de aile ilişkilerinde Liz yanlış şeyler yaptı ve bunları düzeltmesini okuduk. Çok gerçek hayattan olduğu için çok sevdim. Özellikle üvey annesi Helena ile bağ kurmalarını okumak çok keyifliydi. Her bölüm başında bir film alıntısı vardı ve ben böyle şeylere bayılıyorum. Bolca müziklerden bahsedilmişti. Kısaca çok keyif alarak okuduğum, içerisinde hiç smut olmayan, daha saf bir aşk, arkadaşlık ve ilişkiler hikayesiydi. Romantik komedi kitaplarını seviyorsanız kesinlikle okumalısınız! En azından Wes için durmayın, koşun ve okuyun :)
Filmlerden Daha GüzelLynn Painter · Artemis Yayınları · 20251,925 okunma