2026 112. kitabı
#NergisKokuluYorum Günahkarın Oyunu Babamı kaybettikten sonra annemin eski bir mafya lideriyle evlenmesiyle Nikolas Stathoulis üvey abim oldu. Merhametsizliğiyle tanınan Nikolas, hayatımı kontrol etmeye kararlıydı. Ben ise yeraltı dünyasının içinde kendi yolumu çizip film yapımcısı olmayı istiyordum. Ama Nikolas hep etrafımdaydı ve aramızdaki çekim inkâr edilemezdi. Kaba ve talepkâr tavırlarına rağmen bu oyundan kaçış yoktu; üstelik daha yeni başlıyordu Yepyeni bir mafya serisine girmiş bulunuyoruz ve serinin devamı için şimdiden çok heyecanlıyım! Nikolas ve Tess’in hikâyesi, Tess’in annesinin; görevlerini oğluna devretmiş, emekli mafya olan Nikolas’ın babasıyla evlenmesiyle başlıyor. Tess, hayatının eski normal rutininde devam edeceğini zannetse de bu evlilikle onun da hayatı, üvey abisi Nikolas’ın egemenliğine giriyor. Nikolas ise onu ilk gördüğü andan itibaren emirlerine uymasını, ne isterse yapmasını; kısacası ona itaat etmesini bekliyor. Eh, bu da Tess için kabustan farksız. Bu ikili çatışsa da Nikolas bir şekilde kazanmasını biliyor fakat Tess için o kadar çok tetikleyici var ki geçmişini okuduğumuzda onun adına çok üzüldüm. Hayatındaki rutinin bozulması bile tetiklenmesine ve ilaçlarına sarılmasına yeterken bir de bu ikili arasındaki müthiş çekimi hesaba katınca daha ne kadar Nikolas’a katlanabilirdi, dersiniz? Nikolas’ın hislerini kabul etme süreci sancılı olsa da son dakika yaptığı ters köşe tam da olması gerekendi bana kalırsa. Sonrasında okuduğumuz Nikolas ise fazlasıyla sadakatli, kaybetmekten korkan ve Tess’in üzerine titreyen bir karaktere dönüşüyor ki bu kısma bayıldım! Özellikle Tess’in geçmiş travmalarının sebebi ortaya çıktığında, onun yaşadığı kaybetme korkusu ve korumak için yaptığı şeyler beni çok etkiledi Sadece bazı konular bir tık hızlı ilerledi; onları biraz daha detaylı okumak isterdim. Onun dışında, yazarın serideki ilk kitabı olduğu için serinin devamının zamanla oturacağını düşünüyorum. Şimdiden ikinci kitap için çok heyecanlıyım
Günahkârın OyunuMichelle Heard · Artemis Yayınları · 202677 okunma