Gotik fantastik türde bir kitaptı. Harikaydı.
Ophelia annesini kaybettikten bir süre sonra kız kardeşinin ortadan kaybolmasının peşine düşer ve Phantasma adında korkunç bir yarışmaya katılacağını öğrenir. Yarışma bir köşkte şeytanlar tarafından yapılıyordur. Kazanan tek bir kişi olacaktır ve istediği bir ödüle kavuşma hakkına sahiptir.
Kardeşinin kalan borçlar için buraya gittiğini düşünerek bir an bile tereddüt etmeden Ophelia da yarışmaya katılır. Ancak gruplara ayrılan yarışmacılar diğer grupları 7. Seviyeye kadar göremez, dolayısıyla orada mı değil mi bilemeyecektir.
Karşısına çıkan oraya tutsak hayalet ise Ophelia'ya yardım eli uzatarak anlaşma sunar. Yarışma boyunca onun kazanmasını sağlayacaktır. Karşılığında hayaleti buradan çıkarması gereken bir anahtarı arayacaktır. Yarışma sona erene kadar bulamazsa ömründen 10 yılını hayalete verecektir.
Yarışmanın iki kuralı vardır: hayatta kal ve sakın aşık olma, yoksa lanetlenirsin. Tahmin edersiniz ki Ophelia da bu hayalete aşık olmamak için çok direnir. (Hayalet somut form alabiliyor)
Birkaç gün içinde bitirdiğim akıcılığı ve yazım dili güzel olan bir kitaptı. Yarışaa içerisinde kan vahşet ve ölüm olduğunu unutmayınız