#hizmetçiningünlüğü #lorethannewhite #themaidsdiary #polisiye
Bu kitap yıllardır okuma listemdeydi,polisiye gerilim aşığı olduğum için hiç olumsuz yorum okumadığımdan alınca hemen okumak istedim ki kitap iki günde bitti çünkü asla elinizden bırakamıyorsunuz ters köşeler ile sizi soluksuz bırakıyor ,yorum yapanlar az bile övmüşler kitabı aşırı aşırı beğendim şiddetle tavsiye ediyorum
Kit hizmetçi, terapistinin önerisi ile de günlük tutar , annesini ve babasını kaybetmiş yalnız yaşayan bir kadındır. Bir gün şirketin onu temizliğe gönderdiği lüks bir evde ummadığı kişilerin fotoğraflarını görür ve ev sahipleri ona asla hatırlatmak istemediği yıllar öncesi o kötü geceye götürür , bunun üzerine yarım kaldığı onun yarım kaldığı hayatı zehir edecek şeyler planlamaya başlar.
Polise gelen bir ihbar üzerine de cinayet yerinde çok fazla kan vardır ama asla ceset yoktur , polis araştırma yaparken de geçmiş ve günümüzde olanları okuyoruz.
İnsan son sayfayı da kapattığında oh demeden edemiyor adalet yerini buldu diyor neden böyle dediğimi de okuduğunuzda anlayacaksınız mutlaka okuyun çok iyi