·400 syf.····Okunma: 18 Mayıs 2026 14:54 Bu seriyi önceden görmüştüm ve bir türlü okuma fırsatım olmamıştı dizisi çıkacağını öğrendiğim zaman ilk kitabı hemen alıp okumak istedim kitap biter bitmezde dizisine başladım. Öncelikle kitaptan başlayım kitabı 3 günde bitiridim ve okurken hiç sıkılmadım elimden bırakmak istemedim Hannah ve Garret'ın aşk hikayesini okumak gerçekten keyifliydi ikisinin birbirine sataşmadan duramamaları da ayrı eğlenceliydi severek okudum ve hemen diğer karakterlerin kitabınıda okumam lazım dedim aşırı merak ediyorum en kısa zamanda okuycam
Gelelim diziye kitapla birebir aynı değildi bazı kısımlar evet vardı ama çoğu sahneyi değiştirmişlerdi görmek istediğim sahneler vardı keşke olsaydı ve her şey çok hızlı ilerledi ama dizi böylede güzel olmuş özellikle kitaptakinide seviyorum ama Hannah'nın Garret'a olan hislerini itiraf ettiği sahne aiğğ bir diğer değişen sahne Hannah yarışmaya böyle katılmıyordu ve danışmanı kadındı + justin ile tanışmaları şarkıyada yardım etmiyordu fln vej ustin bu kadar sahnesi yoktu sanırım çoğaltmışlar Garret 'ın Hannah'nın telefonuna kendini kaydettiği şarkıyla olan kısımı ve birlikte Breaking Bad izledikleri sahneleri de görmek isterdim neyse genel olarak çok beğendim kitapta flimde güzledi Cast seçimi de baya iyiydi özellikle Garret tam uymuştu bence diğer karakterlerde çok iyiydi On the Floor sahnesini atlalabilen var mı ya yok bence fkddkdk daha kimin girl'ü olduğumu bile seçemedim sanırım bütün kitaplardan sonra anlıycam ama bilemiyorum bakalım