2026 24. kitabı
İnsan bazen hiç tanımadığı birinin yalnızlığını hissedebilir. Yani son 100 sayfa hakkında konuşmak çok zor geliyor. Bu kitabı neden sesli okudum ki? Kitt'in partlarını onun sesinden okumak sahneleri bin kat ağır yaptı. Kai ile olan o "I forgot." sahnesini kabullenmek gerçekten çok zor. Bir ara donup kalmış vaziyette Kitt'i dinlediğimi fark ettiğimde ara vermem gerektiğini anlayıp hava almaya çıktım. Öyle ağır geldi. Kitabın ilk yarısında biraz sıkıldım. Yavaş akıyordu ama sonrasında bir nebze olsun açıldı. Kai'yi çok seviyorum ama seslendiren kişi onu öyle dramatik seslendirmiş ki kitap boyunca Kai'yi sürekli ağlar vaziyette hayal ettim. Daha iyi seslendirilebilirlerdi bence. Kurgu çok güzel bağlanmış. Öyle çok şaşırdım mı, hayır ama beklenmedik gerçeklerle yüzleştik. Yazarın seriyi gayet iyi sonlandırdığını düşünüyorum. İz bırakmak istedi ve başardı. Kai ve Paedyn arasındaki o atışmalı ilişki bana hep keyif verdi ve onlar bu sonu sonuna kadar hak ettiler. Onları iyi ki tanımışım. 2026 okuma listenizde olmasını önereceğim bir kitap.
FearlessLauren Roberts · Simon & Schuster Children's UK · 2025223 okunma