2026 93. kitabı
Okunma: 02 Haziran 2026 15:19
Conti Mafia Duet adlı serinin ikinci kapanış kitabı ve çok güzeldi cidden . Aslında uzunca gizlenen gerçekleri çok sevmem ama burada olanlara bakınca hak veriyor insan . Lorenzo beni benden aldı gerçekten şunu diyorum bu nasıl sevmek arkadaş saygılar . Bu duet bazı şeylerin sizi sinir edebileceği ama diğer taraftan çıkış yolu olmayan mecburi durumlar yüzünden yaşandığı için haklı bulduğunuz durumlarla dolu . İkinci kitap ilk kitabın tam kaldığı noktadan devam ediyor ki çok nahoş bir noktaydı . İlk kitap sonunda Birdie kaçırıldı zaten burada kendine geldiği yerden sonra uyanınca İtalya'da olduğunu anlıyor . Neyse entersan şekilde orada Lorenzo'nun düşmanı bir Don ile karşılaşıyor ve adam cidden çok düzgün çıkıyor . Kızı korumaya alıyor orada gizli yaşamaya başlıyor hatun . Kim nasıl kaçırdı kendisini tam net hatırlayamıyor . Fakat hamile ve Lorenzo ile bir gelecekleri olmadığını bildiği için ve Lorenzo'nun yanındayken ona karşı koyamadığı için gizli kalmayı seçiyor . Bu sırada Lorenzo kızın yok olduğunu anlayınca cidden cinnet geçirdi . Ne yaptıysa bulamadı adam aradan iki ay geçti yok ve o zaman bu kaçma yada kaçırılmanın birileri tarafından organize edildiğini anladı . Nişanlısı olan bir tık düşük rütbeli hamile mafya prensesi ile evlendi ama adam tamamen iş odaklı anlaşma şeklinde kadına bakmıyor bile . Ve asla Birdie'yi aramaktan vazgeçmiyor tam manyak . Ve sonunda İtalya'da olduğunu buldu bu sırada kız diğer don Dante ile adamın anlaşmalı teklifini kabul ederek evlenme hazırlığına başlıyor zaten Lorenzo'nun evlendiğini öğrendi yıkıldı kız . Ve ne oldu Lorenzo düğünü basıp Birdie'yi kaçırdı Londra'ya film gibiydi sahneler bayıldım . Bu noktadan sonra tabi müthiş bir çekişme başladı kız tamamen haklı hamile adamdan saklıyor hem hiç bırakmayacak onu hem hayati tehlikesi var . Zira kız neden ve kimler tarafından kaçırıldı hala belli değil . Kız adama devamlı saldırıyor hem evlendiği için hem onun korunma haplarını sakladığı için hem gelecekleri yokken onu koruyacak adamdan çaldığı için . Lorenzo kıza olan aşkından deliriyor ama suçlarının farkında Dante ile durumdan aşırı kıskanç halde of of yani durumlar . Kızın hamile olduğunu anladı bu sefer ayrı olaylar patladı kız yine ölümden döndü . Yani son çok hareketlendi ben gerçekten nefes almadan bayılarak okudum ve çok tavsiye ederim . Sonda üç tane kapanış yazılmış olmasına bile bayıldım:D
FreedSarah Bale · Independently published · 02 okunma