2026 6. kitabı
#OkudumBitti #HizmetçininGünlüğü #LorethAnneWhite #375Sayfa Annesinin küllerini nehre savuran Kit üzerinden sanki dünyayı atmış gibi hafif hissetmeye başlamıştı kendisini. Artık yeryüzündeki tek dostu sadece kendisi kalmıştı. Kit geçmişteki kötü günlerini atlatmak için psikoloğa gitmiş ve doktoru ona anılarını yazmasını söylemiştir. Kit artık her fırsat bulduğunda duygularını düşüncelerini ve ruh halini kâğıda dökmektedir. Kit’in en büyük zaafı evlerine temizliğe gittiği zengin müşterilerin özel hayatlarını deşmek ve her şeye burnunu sokmaktır. Kit’in şirket tarafından görevlendirdiği son evin kapısından girdiği anda şok olmuştur. Ev Jon ve Daisy Rittenberg’e aittir. Kit o andan itibaren geçmişinde yaşadığı bütün kabusları yeniden yaşamaya başlamıştır. Ve her zaman olduğu gibi ev sahiplerinin sırlarını aramaya başlamışlardır. Jon’un bilgisayarı, Daisy’nin pedleri içinde saklanmış gizli bir kasanın anahtarı ve kasanın içinde ki gizli bilgiler. Kit artık Jon ve Daisy’nin geçmişinin ortaklarından biridir. Daisy arkadaşı Venessa ile birlikte hamileliğinin son haftalarını huzur içinde geçirirken aldığı isimsiz tehdit notları ile huzursuz günler yaşamaya başlamıştır üstelik notlarda yazılan şeyleri bilebilecek tek kişi ise kocası Jon’un yıllar önce tecavüz ettiğinin iddia edildiği ancak sonrasında şikayetini geri çektiği ve gizlilik sözleşmesi imzaladığı genç kızdır. Hayatları son derece yolunda giden Jon ve Daisy çifti birden tepetaklak olmuştur. Daisy tehditler almakta Jon ise önce kandırılıp iki erkek tarafından tecavüze uğramış sonrasında ise bu görüntülerle terfi beklediği işinden olmuştur. KİT’ mi Kit zaten yıllar önce ölmesinin üzerine cam ev denilen evde tüm kanları etrafa saçılmıştır. Son 70 sayfaya kadar heyecanın bir türlü tırmanamadığı ve vasat bir kurgu olma yolunda ilerlerken finali ile kesinlikle gönülleri aldı yazarımız tavsiye olunur tabiki
Hizmetçinin GünlüğüLoreth Anne White · Juno Kitap Yayınları · 2024361 okunma