2026 36. kitabı
Okunma: 31 Mayıs 2026 16:30
Merhaba kitap severler Size kalemi çok sevdiğim bir yazarla geldim Salkım Sokak No:3 İclal Aydın 336 sayfa 10/8 Mert, küçük kardeşi ve ailesi ile babasının tayini dolayısıyla İzmir e taşınırlar. Bir göçmen mahallesinde yaşamaya başlarlar. Gerçek dostluk, komşuluk, ilk aşk, İlk acıları herşeyle bu mahallede tanışırlar. Geçmişten özlemini çektiğimiz herşey bu kitapta. Birlik beraberlik, dostluk.. Ben İclal Aydın'ın kalemini çok seviyorum, çoğu kitabını okudum. Kendimi özlemini duyduğumuz sıcaklığın içinde hissediyorum. Tavsiye ederim Alıntılar Ona bakmak neden bu kadar güzel ve engellenemez bir eylemdi. Çocukken yeni birini tanımanın sevinci yerini insan ilişkilerinden usanma duygusuna nasıl bırakabiliyor yıllar içinde? Geçinmeye sevmeye gönlü varsa insanın sivri yanlarını kendi törpüler zaten. En aptal kimdir bilmek istiyorsan en zalimi bul. Çok yadırgadık babamsız akşamları yemeğin tuzu yok gibi vazoda çiçek var ama kokusu yok gibiydi. Kaderin ince iplikleriyle birbirine bağlı çiçekler gibiyiz. Ama hayat tam da bu değil mi? Nefes alıyorsun ciğerin yanıyor sonra alışıyorsun bu yangına. Bütün güzel ihtimaller açık bırakılmış bir musluktan boşa akıp gitmiş senelerce. Fakirlik değil bak zenginlik çok büyük sınav. İnan bana. Çünkü gittiğinde... Aslında bir yere değil birine dönmek istersin.
Salkım Sokak No:3İclal Aydın · Artemis Yayınları · 02,535 okunma