2026 74. kitabı
Otuz iki yaşında edebiyat profesörü kızımız Elsy, erkek arkadaşı tarafından evlilik arefesinde yarı yolda bırakılır bunun üzerinden geçen üç yılda kalbini aşka kapatmıştır. Yakın kız arkadaşı, üniversitedeki işi ve sevdiği romantik seri vesilesiyle tanıdığı minik okuma grubu arkadaşlarıyla iki senedir yılda bir kere yaptığı buluşmalar ruhuna iyi gelir. Bu sene de buluşmak için yola çıkar ama tek fark buluşmada yalnız kendisi olacaktır. Herkesin işi çıkmış yalnız kendisi kalmıştır. Sevdiği serinin yazarı Rachel flowers'ın Daffodil daydreams kitabının yayınlanışının on yılı olmuştur bunu kutlamak istediği için ayrıca yazar birkaç yıl önce hayatını kaybettiği için on altı saatlik bir anma veda duygusu ile yola çıkar ama yolda arabası bozulur. Dahası genç yakışıklı gencimiz kitapçı Anders'e çarpmaya ramak kala bozulduğu için bu gençle kötü bir tanışıklık geçirir yağmur altında. Bu gizemli kasabada birkaç gün mahsur kalır vakit geçirdikçe de kasabanın serideki kasaba olduğu, karakterlerin de o insanlar olduğunu fark eder. Ama Anders kimdir o bu seride yoktur? Aralarında yaşanan çekim kitaba aykırı mı? Yarım kalan bu serüveni tamamlamasını istemeyen Anders aslında ne istiyor derken kitap bitmiş. Yetişkin içerikli. Yazarın kaleminden okuma yapmayı sevdim, akıcı ve güzeldi. Kitap kurtları bu eseri sevecektir. Reklam değil. Yabancı Yayınları #büyülübiraşkhikayesi
Büyülü Bir Aşk HikâyesiAshley Poston · Yabancı Yayınları · 202689 okunma