2026 30. kitabı
Küçük bir iyilik kitap yorumu Herkese merhaba sevgili okurlar.Bugün sizlerle küçük bir iyilik'in yorumunu yapmaya geldim.Öncelikle Ally,bir pizzacıda çalışırken Dominic ile kavga eder ve Dominic onu kovdurur.Sonra Dominic'in annesi onu çalıştıkları ünlü bir reklam şirketinde işe alır.Dominic ile aralarında büyük bir çekim vardır.Ancak Dominic,babası gibi biri olmak istemediği için iş yerindeki herhangi biriyle ilişkim olamaz diye kural koyar.Ancak aşk hiçbir kural tanımaz ve artık birlikte olduklarında herşey için çok geçtir.Öncelikle Ally çok güçlü bir kadındı.Babasının hastalığı için parasız olmasına rağmen onu iyi bir bakımevinde tutabilmek için dört ayrı işte çalışır.Her ne olursa olsun asla başkasından yardım almaz.Babasına kendi olanakları ile bakar.Bence Dominic sonlarda saçmaladı ve Ally'e kırıcı şeyler söyledi ama Ally onu o kadar seviyordur ki neden yaptığını anlar ve kendini affettirme çabalarına karşı koyamaz.Her ne olursa olsun aşk galip gelir.Ayrıca karakterlerin yetişkin olmaları çok daha hoşuma gitti.Bende yetişkin olduğum için artık bu tarz kurguları lise kurgularından daha fazla sevdiğimi fark ettim.Aralarındaki romantik çekim çok güzeldi.İkisi de birbirinden inatçıydı ama ne olursa olsun birbirlerini bırakmamaları çok güzeldi.Dominic'in Ally'nin babasının iyi gününde onunla evlenmek için izin alması ve selfie çektirmeleri çok tatlıydı.Ayrıca Ally'nin arkadaşlarından birinin büyüyünce sen olmak istiyorum demesi beni çok güldürdü :) Çok tatlı bir romantik komedi kitabıydı.Kapak tasarımına ayrı,konusuna ayrı,karakterlerine ayrı aşık oldum.Benim puanım 10 üzerinden 9.Kesinlikle öneriyor,iyi okumalar diliyorum..
Küçük Bir İyilikLucy Score · Martı Yayınları · 2024232 okunma