Kitap Shipi Puanlama (aklıma ileti fikri gelmio)
Selammmm bugün instagramda birinde gördüğüm bir akımı buraya taşımak istedim (akım olsun pls çok eğlenceli okumasııı) neyse ben HP'ye uyarladım (çünkübaşkabildiğimkitapyokywhani) neyse kitap shiplerini puanlayacağım shipler spoiker olabilirrr (çokuzattım) İlk ship Remadora (Remus ve Tonks) 10/10 Benim favori kitap shipim falan aşırı tatlılar keşke daha fazla okuyabilsek çok az okuduk onları🤧 ama bence çok tatlıydı ayrıca gidip Remadoro fanartlarına bakın Teddy'nin ve ikisinin olduğu fanartlar çok güzeller♡ Romonie (Ron ve Hermione) 10/10 Ya çok tatlıydı bu çiftte biraz geçte olsa itiraf ettiler birbirlerini sevdiklerini aşırı tatlı sahneleri vardı ve yine bu çiftinde çok tatlı fanartları varrr gidip bakmalısınız bencee♡ Hinny (Harry ve Ginny)9,5/10 Ben Ginny'ye bayılıyorum filmde asla yansıtılmayan yönleri var ama kitaplardaki Ginny çok iyiiiiii ama bu çifti ne kadar sevsemde Harry bir tık salak davrandı Ginny konusunda bence yaa yine fanartları çok güzelll (gidin tüm çiftlerin fanartlarına bakın bayılıyorum hepsineee)♡ Jily (James ve Lily) 9/10 Ya yine güzel falan filanda ne bileyim biraz üstten anlatıldığı için zaten pek okuyamadık ta yani bilemiyorum severim ama öyle çoook aman aman sahneleri yoktu bence öyle yanii♡ Wolfstar (Remus ve Sirius) 6/10 Yani Remus ve Sirius'u seviyorum evet ama dostlukları daha güzel bence yaaa ayrıca ne bileyim ya öyle çok bir çekimleri mi diyim ne diyim çok yoktu sankiii♡ Dramione (Draco ve Hermione) 1/10 Ya Draco Hermione'ye karşı zorbaydı her ne kadar Draco'yu sevsemde hayır bu çift asla olamazdı ya aslında Draco zorba olmasaydı olabilirdi ama yok bee♡ BU KADARDUUII bence güzel oldu konu biraz saçma olabilir ama olsundu öyle yaniiii♡
1 +1'leme
1.310 Gösterim
Ekleme yapmak istiyorumm Lily ve Severus -∞/10
Okuyanbirordek☆
Liz Puckle evettt
James be Lily 🥹🫶
Okuyanbirordek☆
Çok tatlılar yaa keşke daha fazla okusaydıkk💗🤍