2026 41. kitabı
Okunma: 07 Mayıs 2026 11:29
•Uzun zamandır her cümlesi ve her kelimesiyle kalbime bu kadar dokunan bir öykü kitabı okumamıştım. Bugün gerçekten beni derinden etkileyen, ruhuma temas eden bir eserle geldim. Kitaptaki öyküler insan duygusunu ve hayatını en saf, en abartısız ve en yalın haliyle karşıma çıkardı. •Okurken bazen bir anneye duyulan sessiz bir kızgınlığı, bazen bir babaya olan o dinmeyen özlemi, bazen de hayata dair en keskin eleştirileri hissettim. Bu sayfaların arasında sadece başkalarının hikayeleri değil bizim hayal kırıklıklarımız, düşlerimiz ve hep o sızısını taşıdığımız yarım kalmışlıklarımız var. •Zaten bu yazarın kalemini, o kendine has üslubunu ayrı bir severim yapmış yapacağını ve kalbimizi tam on ikiden vurmayı başarmış samimiyeti ve bizden biri gibi anlatışı sayesinde kitapla aramda çok güçlü bir bağ kuruldu. •Hayatın tüm gerçekliğini ve duyguların o en duru halini bu kadar içten anlatan bu eseri okurken, eminim siz de kendi hikayenizden bir parça bulup ona sıkıca sarılacaksınız. Hem biraz duygulanmak hem de hayatın içinden samimi bir ses duymak isterseniz bu kitap tam size göre çayınızı kahvenizi alın ve bu güzel öykülerin tadını çıkarın! Kitapla Kalın
Kapanda Bir HayalBurcu Ünlü · İthaki Yayınları · 2021350 okunma