Kavuşamayan Âşıklar ~ Navessa Allen
Kısacık ama bana keşke çok uzun olsaydı dedirten kitapla geldim. Noah ve Emma’ya asla doyamadım
Noah bir mezarcıydı ve sevgililer gününde vardiyası varken çok taze bir mezardan sesler duymaya başlamıştı. Üstelik bu mesaj lise aşkı Emma’nın mezarıydı. Onun sesini duymak ve mezardan çıkarmak için çabalarken aslında ilk fikri 911’e haber vermekti ama Emma bunu yapanın, onu öldürmeye çalışan kişinin ortaya çıkıp yarım kalan işi tamamlayacağını düşünüyordu. Noah ve Emma’nın herkesten gizli bir şekilde bu mezardan çıkmaya çalışması, bu komployu ortaya çıkarma istekleri ve geçmişteki o tek taraflı aşk ve ilginin günümüzde tekrar harlaması derken inanılmaz keyifli bir kitaptı.
Konu olarak şok edici başlasa da kitabın mizah yönü de romantizm yönü de çok güzeldi. Sadece başta dediğim gibi doyamadım ve çok daha uzun okumak isterdim. Çünkü konu olarak o kadar heyecanlı ve aslında derinlemesine işlemeye o kadar müsaitmiş ki
Ama çok çok sevdim. Kesinlikle şans vermelisiniz!
“Vay canına, Emma.”
“Biliyorum,” dedi. “Sanki az önce ölüp tekrar hayata dönmüşüm gibi hissediyorum.”