2026 79. kitabı
Flört Koçu ~ Stephanie Archer . Bir gece yarısı aklıma aniden Vancouver Fırtınası serisi düştü ve güvenlik stoğu olarak beklettiğim o kitaba başladım Serinin üçüncü kitabına aşık oldum! Normalde arkadaştan aşka temasını diğerlerine kıyasla daha az sevsem de zirvelerimden biri olmaz aslında ama bu inanılmazdı. Darcy olumsuz ilişki deneyimi olan bir kızdı ve sevgilisi ona emrivaki bir evlilik teklifi yapmıştı. İlişkideki psikolojik manipülasyon çok sinir bozucuymuş zamanla öğrendik ve çıldırdım. Bu nişan asla beklediğimiz bir şey değildi ve ayrılık süreçlerinin ardından ortak arkadaşları Hayden ile geçirdikleri zamanlar, arkadaşlıklarının seviye atlaması ve flört etmeyi öğrenmek için arkadaşı Hayden’dan yardım istemesiyle başlayan süreç inanılmazdı! Utangaç ve yeni bekâr kızımızın, ilişkiler konusunda biraz özgüvenli olmaya ihtiyacı vardı. Profesyonel hokey dünyasının en ateşli savunma oyuncusu, ciddi İlişkilerden kaçınan en yakın arkadaşı ve yeni flört koçu Hayden Owens tabii ki. Hayden sadece nasıl flört edileceğini öğretmekle kalmamış, bütün öğrettiklerini birlikte denemelerini teklif etmişti. Bu çifti, birbirlerine verdikleri değeri ve aralarında oluşan çekim mükemmeldi! Kitap alev alevdi ve aşamıyorum Kuzey Kılıcı filmi, bu konuda yapılan jestler çok tatlıydı. Hayden her konuda seçimi ve önceliği karşısındaki kıza bırakıyordu ve bu çok tatlıydı. Kitabı inanılmaz sevdim! Okumalısınız “Seçim senin.” Kit ona asla seçim hakkı tanımamıştı ama ben Kit değildim. “Seçimi her zaman sana bırakacağım, Darcy. Söz veriyorum.”
Flört KoçuStephanie Archer · Juno Kitap · 2025192 okunma