E K

, 2026 okuma hedefini güncelledi.
2026da OKUDUKLARIM 1. Mecit Ömür - Yaşama Yeniden Tutunmak ✓ 2. Mecit Ömür - Dervişin Teselli Koleksiyonu ✓ 3. Mecit Ömür - İçebakış Fragmanları ✓ 4. Gazali - Nefis Terbiyesi ✓ 5. Paulo Coelho - Hac ✓ 6. Freida McFadden - Hizmetçi ✓ 7. Freida McFadden - Hizmetçinin Sırrı ✓ 8. Tess Gerrıtsen Beni Seç ✓ 9. Fitzek - Göz Avcısı ✓ 10. Wulf Dorn - 21 ✓ 11. Fitzek - Çocuk ✓ 12 . Matt Haig - Gece Yarısı Kütüphanesi ✓ 13. Gazali - Oruç Sırları ve Fazileti ✓ 14. Kuran-ı Kerim ✓ 15. Şule Şahin - Kocama Tuzak Kurdum ✓ 16. Mecit Ömür Öztürk - Yaşamın Gizli İşaretleri ✓ 17. Freida McFadden - Sakın Yalan Söyleme ✓ 18. Fitzek - Joshua Projesi ✓ 19. Maxime - İllüzyon ✓ 20. Yavuz - Go Gitsin✓ 21. Leslie - Cerrah ✓ 22. Matt - İnsanlar ✓ 23. Maxime - Tarikat ✓ 24. Dreda - Tuzak Kapı✓ 25. Matt - Zamanı Durdurmanın Yolları✓ 26. Casey - Kimseye Söyleme ✓ 27. Stephen King - Göz ✓ 28. Ahmet Ümit - Kırlangıç Çığlığı ✓ 29. Ahmet Ümit - Aşkımız Eski Bir Roman✓ 30. Ahmet Ümit - Agathanın Anahtarı ✓ 31. Ahmet Ümit - İstanbul Hatırası ✓ 32. Ahmet Ümit - Sis ve Gece
2026 OKUMA HEDEFİ
33/35 kitap - %94 tamamlandı
33 kitap okudu
35 kitap
10,3bin sayfa
1 inceleme
41 alıntı
102 günde 1 kitap okumalı.