Eğer herkes dost sandığı kimselerin bir de kendi arkasından söylemiş olduklarını duysaydı, dünyada pek az dost kalırdı.
Blaise Pascal
Blaise Pascal
Alıntı
3.890 Gösterim
İnsanoğlu o kadar çıkarcı o kadar pragmatisttir ki, en yakınlarını bile gerektiğinde satmaktan tereddüt etmez. Yine de, belki hala hakiki dostlar vardır diye, kalbimizi onlara tamamen kapatmıyoruz. Çizim perfect olmuş tebrikler 😊👌
En üzücüsü de bu "belki hala hakiki dostlar vardır diye, kalbimizi tamamen kapatamıyoruz..." ama o aralık buldukları yerlerden de acıtabiliyorlar. Sonra insan diyorki insanın en yakın dostu yine insanın kendisi. Çok haklısınız. Çok teşekkür ederim, beğenmenize sevindim Hakan Bey 😊🙏
Çizimler harika olmuş Ellerine sağlık
Özlem Koyun
Özlem Koyun
Atilla
Atilla
çok teşekkür ederim 🙏😊
Yaşım olmuş neredeyse kırk ama ben kimsenin kimse ile gerçek manada dost olabileceğine inanamıyorum 🤦‍♀️ arkadaş oke, yakın arkadaş oke… ama dost faslı görüntüden ibaret bir ifade gibi geliyor bana. İlla bir yerde menfaat çakışacak ve o bağ zedelenecek… veya illa bir konuda birilerine hakkında dedikodu yapılacaktır… Fazla mı realist düşünüyorum bilmiyorum ama harbi yaş tahta bu dostluk meselesi🤭😃
Öncelikle hiç yaş konusuna girmiyorum, hiç göstermiyorsun maşallah ❤️ fazla realist düşünmüyorsun çok çok haklısın, şu devirde o dost dediğimiz kavram sadece bir kelimeden ibaretmiş. Bunu tecrübelerle yaşayıp deneyimlemek ders oldu, her bir kelimene hak veriyorum 🤗😊
2 yanıtı göster
Elinize sağlık çok güzeller👍🌸 alıntı da ayrıca on numara 👌
Çok teşekkür ederim sevgili
Z. S
Z. S
beğenmenize sevindim 🥰💐🤍
Herkesin karşısına gerçek dostların çıkması dileğiyle.🙏 Emeğinize sağlık, çok güzel bir çizim olmuş.🙏🙏
Değerli
Muhammed
Muhammed
bey aynı şeyi gönülden diliyorum 🙏 çok teşekkür ederim, beğenmenize çok sevindim 🙏😊
Özlem hocam, çizimler muhteşem👌🏻 Herkesin dostu olmak, herkesle aynı kumaştan olmak demektir. Varsın dostluklar azalsın, en azından kalabalık azalır, önümüzü görürüz. Geriye kalan o üç-beş kişiyle içilen kahvenin tadı da bir başka olurdu. Varsın dökülsün yapraklar, bahçe bize kalır.🙏
Esra hocam çok teşekkür ederim, beğenmeniz mutlu etti beni 💐 "Herkesin dostu olmak, herkesle aynı kumaştan olmak demektir." Ne kadar doğru, içinde ne kadar çok anlam barındıran bir cümle. Varsın farklılıklarımızla bir olan birkaç dost olsun, gönüle de yeter ömre de. Çok haklısınız. O zaman bu kez kahveler benden 🥰😇💐☕️☕️
2 yanıtı göster