Selamlar, Rina Kent'in yeni serisinin ilk kitabının yorumuyla geldim.
Rai mafya dünyasında ayakta kalmaya çalışan kadın karakterimiz. Rai, Ana'nın evlendirileceğini öğreniyor ama bunun olmasını istemiyor çünkü Ana daha 20 yaşında, okumak isteyen genç kız. Bu yüzden Ana'nın yerine evlenmeyi kabul ediyor. Kendisini, yıllar önce korumalığını yapan bir anda ortadan kaybolan ve 7 yıl sonra ortaya çıkan Kyle Hunter ile evlenirken buluyor..
Ben Rai'nin hikayesini Canavar üçlemesinden beri merak ediyordum. O seride bize gösterilen kadın, çok güçlü, ayakları üzerinde duran, mafya dünyasında kendini gösteren bir kadın şeklindeydi. Kendi kitabında da öyleydi. Diğerlerinin Rai'nin kadın olmasından dolayı çoğu konuda söz sahibi olamayacağını söylemesine rağmen Rai'nin onların karşısında dik durması hoşuma gitti.
Kyle çoğu sahnede sinirlerimi hoplattı. Onu hem sevdim hem de sevmedim. Bazı sahnelerinde erdim özellikle kıskançlık sahneleri çok hoşuma gitti ama bazı sahnelerinde de birazcık saydırmış olabilirim. Rai'nin Kyle'a karşı olan iradesizliği canımı sıktı. Birazcık iradeye davet ediyorum onu.
Smut sahneler bir tık fazlaydı, aralarındaki ilişkiyi daha duygusal olarak okumak isterdim. Bu arada sonu çok heyecanlı bitti. Bu kitabı bitirdiğin an ikincisine başladım.
Ve ben yine niye Damien'in kendi kitabı yok diye sorguladım. Okuması inanılmaz zevkli bir karakter. Herkese bulaşıp, hiçbir şeyi umursamaması inanılmaz hoşuma gidiyor.
Bu arada Adrian ve Kirill... Kirill'i zaten severim ama Adrian'ı kendi kitabında sevmeyip başka kitaplarda bu kadar sevmem bana her seferinde büyük şok oluyor. O gizemli, sessiz, sakin, her şeyi ben bilirim havasına bayılıyorumm.
+18