·352 syf.····Okunma: 05 Haziran 2026 16:48 Geçmişin sırları ve bir yaz kampı…
Ortak DNA'ya sahip kişilerin eşleştiği bir siteye arkadaşının teşvikiyle başvuru yapan Abby, hiç beklemediği bir eşleşme ile karşılaşır.
Normal şartlar altında arkadaşı Leo'nun kendi ailesini bulma isteğiyle attıkları bu adım, Abby’yi mevcut kardeşlerinin dışında bir de ablası olduğu gerçeğiyle yüzleştirir.
Ailesinin sakladığı bu sırrın şokunu atlatmaya çalışan Abby, ablasıyla bir yaz kampında bir araya gelir. Burada iki kardeş birbirini anlamaya ve benimsemeye çalışır.
Mezun olması için ailesi tarafından çeşitli kurslara kaydedilen ve kendini hep başarısız hisseden Abby, kendisinden çok farklı olan ablasıyla karşılaştığında daha fazla sarsılır.
Hazır yaz mevsimindeyken kamp, tatil, güneş ve sahil gibi ortamlarda geçen yaz hikâyelerini okumak çok daha keyifli hissettiriyor. Bu kitap da tam olarak o harika yaz enerjisini taşıyan yapımlardan biri.
Öncelikle kitabın kapağı ve ismi hakkında yorum yapmak istiyorum: "Bir Eşleşmeniz Var" ismi, ilk bakışta daha farklı bir konu işleniyor izlenimi veriyor. Kitabın geneline bakıldığında çok daha uyumlu bir isim tercih edilebilirdi. Ayrıca kapak görseli de bana biraz uyumsuz geldi; çünkü hikayenin asıl merkezi iki kız kardeş ve onların kampta yaşadıkları olaylar. Bu olayların etrafında şekillenen yan unsurlar da var elbette, ama merkezdeki ana hikaye çok daha güçlü.
Kitabı sevdim. sadece dediğim gibi kapak görseli ve ismi içeriği daha iyi yansıtabilirdi.