Bir Yaş Daha, Bir Hikâye Daha
Bugün benim doğum günüm. Bu tarih benim için sadece takvimde bir gün değil. Okuduğum kitapların, altını çizdiğim satırların, kurduğum hayallerin ve burada sizlerle paylaştığım güzel anların da bir dönüm noktası. Burada yeni kitaplar keşfettim, birbirinden değerli insanlarla tanıştım ve her yorumunuzla, her mesajınızla yalnız olmadığımı hissettim. Birbirinden değerli insanların arasında olmak benim için harika. Yeni yaşımın bana daha çok kitap, daha çok öğrenme, daha çok üretme ve daha çok güzellik getirmesini diliyorum. Yazdıklarımın bir satırını okuyan, düşüncelerini paylaşan herkese gönülden teşekkür ederim. İyi ki yollarımız kitapların arasında kesişti. Yeni yaşımın ilk sayfasını da yine kitap kokan hayallerle açıyorum. İyi ki varsınız. İyi ki bu hikâyenin içindesiniz. 😊
11,2bin Gösterim
Doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşında kütüphanen kitapsız, hayatın ilhamsız kalmasın. Her gününün en sevdiğin kitaplar kadar keyifli geçmesini dilerim. 😊
Çok teşekkür ederim, nice mutlu yıllara hep birlikte. Bol bol kitaplı günlerle. İyi ki varsınız. 🤗🍬
Mutlu yıllar 😊🎂
Çok teşekkür ederim, hep birlikte nice mutlu yıllara. 🤗🍬
Nice mutlu, huzurlu, sağlıklı, bol kitaplı yaşlar dilerim.
Çok teşekkür ederim hocam, hep birlikte nice mutlu yıllara kitaplarla. 🤗🍬
Musmutlu yaşlar diliyorum
Asthley
Asthley
, yazdıkların gibi nice nice hikayeye adım atacağın kitaplarla dolu, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevdiklerinle nice yaşlar dilerim. Doğum günün kutlu olsun 🙏😊🌿
Bu güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. 🌿📚 Yeni yaşımda da kitaplarla, hikâyelerle ve buradaki güzel insanlara nice yıllara. Güzel dilekleriniz kalbimi ısıttı. ✨🤗
1 yanıtı göster
doğum gününüz kutlu olsun 🤗 nice sağlıklı sıhhatli yıllara 🦋
Çok teşekkür ederim hocam, nice mutlu yıllara hep beraber. İyi ki varsınız. 🤗🍬
Doğum günümü kutlayan herkese içtenlikle teşekkür ederim, hepiniz iyi ki varsınız. ☺️🎂
Doğum gününuz, kutlu olsun, mutlu olun senelerce🙏🌼
Çok teşekkür ederim, nice mutlu yıllara hep birlikte. İyi ki varsınız. 🤗🍬
1 yanıtı göster