"Gelecekteki pazar yerlerinin olmayışı, herkesin sadece ekranlara bakması beni çok üzdü. O yüzden şimdi hemen dışarı çık, arkadaşına sarıl ve sokağın tadını çıkar! Çünkü gerçek macera tabletlerin içinde değil, sevdiklerinizle yan yana olduğumuz her andır. SAKIN UNUTMA; EN BÜYÜK İCAT BİRBİRİMİZİ SEVMEK VE VAKİT AYIRMAKTIR."
Konu-Yorum:
10 yaşındaki güzeller güzeli Mira'nın kaleme aldığı 8 hikayeden oluşan tatlış bir kitap. Özellikle ilk iki hikaye Mustafa Kemal Atatürk yer alıyor. Genel itibari ile bir hikayesinde çocukluk arkadaşlığının güzel sağlam dostluğa evrilmesini ,bir hikayesinde insanların en ufak bir şey de bile birbirlerine tahammül edemeyişini kaos yaratmaya müsait oluşunu ve böyle olmamak için ne yapmalıyızı ele almış bir hikayesinde ise hayal gücünü küçümsenmeyerek onun üstüne titreyerek hayallerinizi gerçekleştirebileceğimizi ve son olarak ise teknolojik hayatın bizi birbirimizden uzaklaştırdığını vurgulayıp doğrusunun ne olduğunu bize anlatmış. Mira'cımm bu güzel hediyen için çok teşekkür ederim. Umarım bu yazar yolculuğunda daima parlarsın.
Kitapla ve sevgiyle kalın şekerler.