Merhaba sevgili kitap kurtları bugün sizlere psikolojik gerilim tarzında yazılmış bir kitapla geldim
Kitap açık ara okuduğum en iyi kitaplardan diyebilirim. Kurgusu olsun, anlatımı olsun direkt içine çekiyor. Tam katil bu derken yazar ters köşe yapıyor.
Kitaptan kısaca bahsedecek olursam Chloe Davis, henüz 12 yaşındayken yaşadığı kasabada 6 genç kızın kaybolmasının ve bu cinayetleri işleyen babasının tutuklanmasının travmasını taşımaktadır. Olayın üzerinden 20 yıl geçmiş, Chloe başarılı bir psikolog olmuş ve evlilik hazırlıkları yapmaktadır. Ancak tam o sırada kasabada yeniden genç kızlar kaybolmaya başlar. Chloe, geçmişteki kabusun ve taklitçi bir katilin tam ortasında kalır.
Etrafındaki güvendiği kişiler birer birer şüpheli olmaya başlayınca güvenli alanı da son bulur. Peki katil kim? Katil aramızdan biri mi?
Heyecanın dorukta kaldığı, gerilimin derinlemesine hissedildiği, soruların cevaplarını bulacağınız, temposu hiç düşmeyen, ters köşe bir kitap.
Yazarımızın kalemine sağlık
Stacy Willingham
Karanlıktaki KıvılcımStacy Willingham · Altın KitaplarMurat Karlıdağ · 2026187 okunma