Yenilginliğim...
Uğraş uğraş ve uğraş... kuşlar uçtular uçtular yine de varamadılar güneşin doğduğu yerlere. Allah'ım, iki hafta sonra ve daha sonra ve daha daha sonralar için bizlere yardımcı ol.🤲🏼 Yaşamak, uğraşmak, savaşmak, yenilmek çok zor. Yenilmek bile zor. İnsan kolayca kaybetmiyor. Eksilerek... Parçalanarak...
Duygu ve Düşünce
1.612 Gösterim
Ben senin yerine neden stres oldum😊 çok zor rabbim kolaylık versin .
Önceki 4 yanıtı göster
elifnurr
elifnurr
rica ederim, ben de çok teşekkür ederim. 💐🤍 Hayırlı geceler dilerim.
Bu yorum görüntülenemiyor
İnsan kolayca kaybetmiyor dediniz ya, gerçekten kolay kaybetmiyor. Şu an geriye dönüp bakıyorum da kaybettiğim şeylere karşı o kadar mücadele etmiş ki. Yani ne desem garip kaçacak belki. Ama ben bu sınavın gerçekten insanın psikolojisini bozduğunu düşünüyorum, sadece sınav sürecinde de değil, bütün bir ömre yayılacak hatalar yaptırıyor. Kendimi gerçekleştiremediğim içindir belki bu öfkem. Potansiyelimizi çürütüyorlar böyle böyle, ruhumuzda beraberinde çürüyor.
Önceki 5 yanıtı göster
tekbaşınalığınyolcusu
tekbaşınalığınyolcusu
💕🫂💐 rica ederim ben de çok teşekkür ederim.
Emeğinizin ötesinde bir bereketle hayırlı güzel sonuçlar almanızı nasip etsin Rabbim. Emek veren çalışan her öğrenciye başarılar nasip etsin.
Amin... Okurdaşım, çok teşekkür ederim bu güzel dualarınız için. Allah razı olsun. Rabb'im her daim sizin yolunuzu da açık eylesin.🤲🏼💐 Zorlandığınızda kolaylıklar ihsan eylesin.
Çözüm yolu güzel:) Allah kolaylık versin çözemediğin olursa paylaşabilirsin:)
Amin...Teşekkür ederim.
Allah kolaylıklar versin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ✨🫶🏼
Önceki 2 yanıtı göster
Kavin Esra
Kavin Esra
zorlu yıllar... 🥺 Ama tabii, zorluğu varsa da kolaylığı da vardır, diyeceğiz. kpss'yi de başarılarla halletmeyi nasip etsin Rabbim, size.🤲🏼 Haklısınız... Ve çok teşekkür ederim tekrardan. Yazmanız iyi geldi mi desem... Hayırlı geceler dilerim. 🌸✨🦋
Bu soruyu çözebilen kişinin mat seviyesi iyidir. Diğer konulara da eminim çalışmışsındır. Kendine güven, başaracaksın 👍🏼
Çok teşekkür ederim, destekleyici sözleriniz için.💐 Çözümdeki yanlışlığı hallettim. b türünden yazıp işi zorlaştırmışım. Sonrasında da İşlem hatası olmuş. İntegral ve türevde bocalamazsam, ilk konulardan da soru kaçırmazsam... İnşallah... ☺️ Umutluyum ve bir o kadar da umutsuz.